L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust pudră pentru păr pentru volum și formă

3×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust pudră pentru păr pentru volum și formă
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust pudră pentru păr pentru volum și formă
7 g
49RON

700RON / 100 g, incl. TVA
Cod: LOP11162 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L'Oréal Professionnel de minim 140 RON și primiți cadou șamponul Absolut Repair la 100 ml și spray-ul ușor multifuncțional, în varianta de călătorie.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.01.2021
Ridicare personală
luni 25.01.2021

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust
Caracteristici

Ridicați-vă coafura într-un mod neobișnuit. Pudra de păr pentru volum și textură L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust reprezintă un mod ușor, blând și eficient de a obține o coafură perfect texturată, cu volum aerat și fără împovărare. Indiferent dacă o aplicați pe onduleuri lungi, pe un coc tapat sau pe o tunsoare scurtă, părul dvs. va arăta întotdeauna perfect.

Caracteristici:

  • conferă părului volum și structură
  • părul devine ușor de coafat
  • cu finisaj mat
  • pentru coafuri feminine și masculine

Ingrediente:

  • pudre minerale – conferă părului extra volum

Mod de utilizare:
Presărați o cantitate mică de pudră direct pe rădăcinile părului și creați volumul cu degetele - sau aplicați pudra pe vârfurile degetelor și masați-o direct pe zonele unde doriți volum.
În mod deliberat, cutia cu pudră nu este complet plină, nefiind vorba de un defect.

Caracteristici

Consistență
pudra
Efect
Fixare, păr voluminos

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust3