L’Oréal Professionnel Smartbond aditiv concentrat pentru intarirea parului

L’Oréal Professionnel Smartbond aditiv concentrat pentru intarirea parului
L’Oréal Professionnel Smartbond aditiv concentrat pentru intarirea parului
Step 1 500 ml

Cod: LOP07724 | Acest produs este momentan indisponibil

Destinată numai pentru uz profesional

Descriere L’Oréal Professionnel Smartbond
Caracteristici

În ziua de azi este foarte ușor să vă colorați părul exact în nuanța dorită. Dar fiecare vopsire sau decolorare reprezintă un stres suplimentar pentru părul dvs. Aditivul concentrat pentru întărirea părului, L’Oréal Professionnel Smartbond protejează legăturile părului împotriva deteriorării în timpul acestui proces chimic și ajută la întărirea părului. Astfel, șuvițele nu se deteriorează, ba chiar dimpotrivă, rămân uimitor de moi, lucioase și mai rezistente la despicare sau la rupere.

Caracteristici:

  • protejează părul pe durata procesului de vopsire
  • ameliorează rezistența părului la deteriorare
  • pe ansamblu, fortifică individual cuticulele părului
  • lasă părul neted și lucios
  • se folosește împreună cu vopsea/decolorant

Aplicare:
Se amestecă în proporții egale cu vopseaua/decolorantul pentru păr. Puneți-vă mănușile de protecție și procedați conform instrucțiunilor incluse. În cazul contactului produsului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se citi cu atenție instrucțiunile de utilizare. A se urma instrucțiunile de utilizare. Numai pentru uz profesional. A se evita contactul cu ochii.

A se purta mănuși de protecție.

Întregul text

Caracteristici

Utilizare
Vopsele de păr profesionale

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Smartbond