L’Oréal ProfessionnelInfinium Pure Spray de păr hipoalergenic fixare puternică

2×
L’Oréal Professionnel Infinium Pure Spray de păr hipoalergenic fixare puternică
L’Oréal Professionnel Infinium Pure Spray de păr hipoalergenic fixare puternică
300 ml

Cod: LOP08406 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere L’Oréal Professionnel Infinium Pure
Caracteristici

Pentru coafarea perfectă a părului dvs., aveți nevoie de mai puțin decât credeți. Lacul fixativ hipoalergenic, pentru păr, L’Oréal Professionnel Infinium Pure fortifică intens părul și fixează coafura, fără să o lipească. Pentru acest efect uimitor necesită doar câteva ingrediente.

Caracteristici:

  • se usucă imediat după aplicare
  • conferă părului o strălucire sănătoasă și îl menține flexibil
  • se curăță ușor, prin periere sau prin spălare
  • nu încarcă părul, menținându-i astfel volumul
  • are un parfum natural lejer, derivat din ingredientele conținute

Ingrediente:

  • doar 6 ingrediente funcționale
  • fără parfum

Compoziție completă

DIMETHYL ETHER, ALCOHOL DENAT., VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Fixare, fermitate
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Grad de fixare
fixare puternică

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Infinium Pure1