LoeweAura Pink Magnolia set cadou I. pentru femei

1×
Loewe Aura Pink Magnolia set cadou I. pentru femei
Loewe Aura Pink Magnolia set cadou I. pentru femei
Livrare gratuită
469RON

469,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: LOW00873 | 1 de buc. în stoc

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 30 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine marți 21.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Loewe Aura Pink Magnolia
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Loewe Aura Pink Magnolia, frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • idee de cadou, care sigur aduce bucurie
  • parfum de lux pentru pretențioși
  • bucură orice femeie

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 30 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Loewe

Faceți cunoștință cu brandul spaniol LOEWE.

Parfumurile LOEWE sunt literalmente opere de artă născute din natură. Fabricate în Spania, parfumurile LOEWE sunt naturale, organice și conțin uleiuri naturale de calitate, înalt concentrate.

Povestea brandului LOEWE a început în Spania anului 1846. În 2013, Jonathan Anderson, un designer de vârf al generației sale, a fost numit Director de Creație la LOEWE. Astfel a început un nou capitol al brandului, care pune pe prim plan meșteșugul, vibrantul stil de viață spaniol și o abordare a modei intelectuală, dar totuși jucăușă.

Primul parfum LOEWE creat de Jonathan poartă numele LOEWE 001. A fost creat în colaborare cu Núria Cruelles, parfumiera șefă a casei LOEWE. Compoziția sa, în același timp inovatoare și delicată, are aceleași prospețime, varietate și vitalitate ca și brandul LOEWE sub conducerea lui Jonathan.

Explorați vasta ofertă a parfumurilor LOEWE și încercați unele dintre parfumurile cele mai populare, cum ar fi LOEWE Solo pentru bărbați, cu tonuri citrice răcoritoare, apa de toaletă LOEWE Solo Cedro Eau, cu tonuri lemnoase și picante, sau apa de parfum LOEWE 7 Anonimo, cu note îmbătătoare, de tămâie și de piele. Doamnele pot încerca parfumul LOEWE Aura sau LOEWE 001, cu tentația tonurilor lemnoase.

Rating Loewe Aura Pink Magnolia1