L’Occitane Roses Et Reines

eau de toilette pentru femei 75 ml

1×
L’Occitane Roses Et Reines eau de toilette pentru femei 75 ml
L’Occitane Roses Et Reines eau de toilette pentru femei 75 ml
75 ml

Cod: LOC1492 | Acest produs este momentan indisponibil
L’Occitane Roses Et Reines
75 ml

Descriere parfum L’Occitane Roses Et Reines

Parfumul L'Occitane Roses Et Reines , cu aroma sa senzuală, te transportă instantaneu într-o fermecătoare grădină orientală, aflată în plină floare.

  • parfum floral
  • pentru femeia romantică
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Note varf
bergamota, cassis
Note inima
mure, trandafir bulgaresc, trandafir celtic, trandafir marocan, trandafir turcesc, zmeura
Note baza
cedru, heliotrop, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand L’Occitane

L’Occitane – frumusețea născută din magia regiunii Provence. L’Occitane en Provence, brandul francez cunoscut mai ales sub denumirea prescurtată L’Occitane, se bucură de un respect absolut.

Curând, Olivier Baussan reînvie arta tradițională a fabricării săpunului la Marsilia, începe să cultive lavandă și, în timpul expedițiilor internaționale în căutarea unor ingrediente noi și a unor tehnici tradiționale, descoperă proprietățile extrem de nutritive ale untului de shea. Imediat pune bazele fabricii L’Occitane și deschide primul magazin, la Volx, în Provence.

L’Occitane oferă o gamă largă de produse cosmetice de calitate și de parfumuri, elaborate conform principiilor fitoterapiei și aroma-terapiei. Baza preparatelor sunt uleiurile esențiale și ingredientele naturale. Acestea sunt alese cu grijă, în funcție de eficiența și de capacitatea de a da pielii tot ceea ce are nevoie pentru a fi frumoasă. L’Occitane înlocuiește sistematic substanțele artificiale cu ingrediente naturale, ori de câte ori este posibil.

Dintre ingredientele naturale utilizate în produsele L’Occitane enumerăm imortela, renumită încă din evul mediu pentru efectele sale terapeutice, captivantul parfum de mirt din Corsica, miraculosul unt de shea din Burkina Faso, migdalele de la cultivatorii din Provence, angelica cu efecte de hidratare și revitalizare sau simbolul aromatic al regiunii Provence – lavanda.

Produsele brandului L’Occitane vă încântă simțurile și vă aduc întotdeauna momente de relaxare și de satisfacție.

Rating L’Occitane Roses Et Reines

Adaugă o nouă recenzie

5.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală