Liz Claiborne Curve for Men eau de cologne pentru bărbați

3×
Liz Claiborne Curve for Men eau de cologne pentru bărbați
Liz Claiborne Curve for Men eau de cologne pentru bărbați
125 ml

Cod: LIZ0111 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Liz Claiborne Curve for Men
Compoziție

Învăluiți-vă în această aromă și veți radia bună dispoziție întreaga zi! Apa de colonie pentru bărbați Liz Claiborne Curve for Men este expresia optimismului și a sentimentului de totală fericire.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • apreciat de orice gentleman modern
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ananas, lavanda, extras din portocala amara, lamaie, ienupar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cactus, violeta, cardamom, bergamota, sofran, coriandru, ghimbir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, mahon, mosc, cihlimbar, cedru, lemn de santal, piper
Grupe de parfumuri
aromatice, verzi

Despre brand Liz Claiborne

Liz Claiborne Inc a fost fondată în 1976 de catre Liz Claiborne, Arta Ortenberg, Leonard Boxer, și Jerome Chazen. Acesta a fost un succes imediat, cu vanzari de 2 milioane dolari în 1976 și 23 milioane dolari in 1978. Aceasta a fost prima companie înfiintata de o femeie sa fie enumerate în topul Fortune 500.
Primul parfum al companiei, Liz Claiborne pentru femei, in sticla triunghiular distinctiv, a fost introdus în 1986. Primul parfum pentru barbati, Claiborne, a fost lansat în 1989.
Parfumurile Liz Claiborne au fost realizate în colaborare cu parfumierii Olivier Polge, Guarin Pascal, Jean-Claude Delville, Laurent Le Guernec, Loc Dong, Jean-Marc Chaillan, Negrin Pierre, Vinals Carlos, Benaim Carlos şi Harry Fremont.Parfumurile  Liz Claiborne completeaza perfect caracteristicile brandului de îmbracaminte, si anume lejeritatea si usurinta de purtare.

Rating Liz Claiborne Curve for Men3