Liz ClaiborneCurve Connect eau de cologne pentru bărbați

Liz Claiborne Curve Connect eau de cologne pentru bărbați
Liz Claiborne Curve Connect eau de cologne pentru bărbați
125 ml

Cod: LIZ0143 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Liz Claiborne Curve Connect
Compoziție

Oferiți-vă parfumul datorită căruia veți fi remarcat în orice societate. Apa de colonie pentru bărbați Liz Claiborne Curve Connect este întruchiparea luxului și a exclusivității, iar ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

  • parfum floral
  • parfum lemnos
  • apreciat de orice gentleman modern
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
lemn de santal, tabac, tonka
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Liz Claiborne

Liz Claiborne Inc a fost fondată în 1976 de catre Liz Claiborne, Arta Ortenberg, Leonard Boxer, și Jerome Chazen. Acesta a fost un succes imediat, cu vanzari de 2 milioane dolari în 1976 și 23 milioane dolari in 1978. Aceasta a fost prima companie înfiintata de o femeie sa fie enumerate în topul Fortune 500.
Primul parfum al companiei, Liz Claiborne pentru femei, in sticla triunghiular distinctiv, a fost introdus în 1986. Primul parfum pentru barbati, Claiborne, a fost lansat în 1989.
Parfumurile Liz Claiborne au fost realizate în colaborare cu parfumierii Olivier Polge, Guarin Pascal, Jean-Claude Delville, Laurent Le Guernec, Loc Dong, Jean-Marc Chaillan, Negrin Pierre, Vinals Carlos, Benaim Carlos şi Harry Fremont.Parfumurile  Liz Claiborne completeaza perfect caracteristicile brandului de îmbracaminte, si anume lejeritatea si usurinta de purtare.

Rating Liz Claiborne Curve Connect