Lifting facial

Ai ales
  • Lifting
Filtru
Interval de prețuri

la

Brand
Vezi mai multe
Pentru cine?
Când se utilizează
Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   201
  •   36
  •   13
  •   2
  •   7
Cele mai vândute

Cum să avem un ten întins

Buletinul vă dezvăluie vârsta, dar tenul - nici vorbă! Descoperiți la noi o îngrijire de calitate pentru liftingul tenului și redați feței aspectul tineresc.

De la ce vârstă ar trebui să ne preocupe liftingul feței? Ideal, după vârsta de treizeci de ani, când apar primele riduri și tenul începe să-și piardă elasticitatea. Baza îngrijirii cu lifting este crema cu efect de întindere. Dacă o combinați cu alte produse, cum ar fi serul cu efect de lifting, crema pentru ochi cu efect de lifting sau masca de lifting facial, cu uleiuri esențiale și colagen, puteți considera că ați făcut tot ce e posibil pentru a avea un ten întins.

Ce ingrediente trebuie să conțină o cremă cu efect de lifting?

Piatra de temelie a oricărei creme pentru întinderea tenului este colagenul, care scade în corpul nostru, odată cu înaintarea în vârstă. La fel de important este și acidul hialuronic, o substanță care hidratează intens tenul, stimulând totodată creșterea celulelor pielii.

Ser cu efect de lifting pentru întinderea instantanee a tenului

Serul cu efect de lifting conține de câteva ori mai multe substanțe active decât o cremă pentru întinderea pielii. Dar asta nu înseamnă că serul ar fi suficient. Ambele produse funcționează sinergic. Mai întâi curățați tenul, apoi aplicați serul de lifting și apoi crema cu efect de lifting. Nu omiteți nici zona gâtului, mai ales că, adesea, primele semne de ofilire a pielii apar chiar acolo.

Alte sfaturi pentru întinderea tenului

Se știe că tenul reflectă stilul de viață. Respectați regimul de lichide, dormiți suficient și mențineți-vă în formă și din punct de vedere psihic. În ultimul caz, puteți combina utilul cu plăcutul: un masaj facial cu efect de lifting la salonul de înfrumusețare are un efect pozitiv, nu numai asupra netezirii ridurilor, ci și asupra stării de spirit.