Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette pentru bărbați

28×
Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette pentru bărbați
Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette pentru bărbați
125 ml
201RON

Cod: LAB0046 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.01.2021

Descriere parfum Laura Biagiotti Roma Uomo
Compoziție

Masculinitate, dar și o surprinzătoare fragilitate. Romantism, dar și modernism. Toate acestea, ba chiar și ceva în plus, într-un stil mai sofisticat, ne oferă apa de toaletă pentru bărbați Laura Biagiotti Roma Uomo. Acest parfum clasic, de un farmec aparte, exprimă forța caracterului dvs.

  • un parfum lemnos atemporal, pentru bărbații eleganți
  • lansat în anul 1995
  • creație a parfumierei Annick Menardo

Compoziția parfumului
Încă din primele momente, atenția este captată de tonurile de busuioc, de grepfrut și de galbanum, care răsfață simțurile până la apariția tonurilor radiante de brad, de ienupăr și de heliotrop. Baza, cu tonuri profunde de lemn și de rășină, vă ține companie ore în șir. În cazul parfumului Laura Biagiotti Roma Uomo, sofisticata combinație de note de bază conține acorduri de paciuli, de lemn de santal, de lemn de cedru și de benzoin.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
busuioc, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
stejar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
muschi, cedru, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
acvatice, lemnoase

Despre brand Laura Biagiotti

Parfumurile Laura Biagiotti sunt cunoscute și îndrăgite peste tot în lume, la fel ca și moda acestei creatoare de excepție. Lumea modei a cunoscut-o pe Laura Biagiotti datorită mamei sale, pe care o ajuta la croitorie. S-a distins prin includerea cașmirului, pe atunci nu prea popular, între materialele utilizate în industria modei. Prima sa colecție pentru femei a fost prezentată în anul 1972, aducându-i Laurei renumele de „regina cașmirului“.

A pătruns în lumea parfumurilor exact cu 10 ani mai târziu, cu parfumul de debut Fiori Bianchi. În anul 1988 a fost lansată o nouă creație Laura Biagiotti – Roma - chiar și astăzi, unul dintre cele mai vândute parfumuri, în versiune feminină sau masculină. Parfumurile Laura Biagiotti sunt ușoare și proaspete, potrivite pentru vara italiană, dar există și creații mai intense, mai senzuale și elegante.

Rating Laura Biagiotti Roma Uomo28