Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme

eau de toilette pentru bărbați 100 ml

1×
Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme eau de toilette pentru bărbați 100 ml
100 ml
128RON

Cod: LAV0710 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.07.2019
Ridicare personală
luni 01.07.2019
Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme
100 ml | 128RON

Descriere parfum Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme

Parfumul bărbătesc proaspăt Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme vă trezeşte toate simţurile şi vă oferă pe loc o senzaţie de confort. Tonurile excepţional de curate şi, în acelaşi timp, delicate vor fermeca toate femeile din apropierea dumneavoastră!

Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme se bucură de o compoziţie foarte modernă, care captează perfect esenţa bărbatului actual şi atractivitatea sa înnăscută. Parfumul Eclat D’Arpege pour Homme este conceput în armonie cu moda tipică Lanvin: elegant, simplu, sofisticat şi, în acelaşi timp, foarte rafinat.

Aroma parfumului bărbătesc Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme este clădită din tonuri de bază, de o prospeţime plăcută şi pline de energie descătuşată. Mai întâi, simţiţi tonurile dulci ale mandarinei jucăuşe, care se combină cu limeta proaspăt stoarsă şi cu bergamota înviorătoare. Inima florală este compusă din fermecătoarea iasomie, în combinaţie cu senzualele frunze de violetă. Baza lemnoasă îi conferă parfumului o notă de imaginaţie. Lemnul cald de cedru şi moscul curat vă amplifică şarmul şi senzualitatea.

Parfumul masculin Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme este întruchiparea perfectă a bărbatului irezistibil, sigur pe sine, elegant şi carismatic. Legătura sa pozitivă cu natura îi asigură o escapadă perfectă din viaţa convenţională a oraşului.  Bărbatul Eclat D’Arpege Pour Homme iubeşte soarele, marea şi sentimentul libertăţii.

Flaconul parfumului Eclat D’Arpege Pour Homme este interesant conceput şi decorat cu elemente originale. Flaconul din sticlă dezvăluie lichidul de culoarea lavandei, promisiune a unei autentice eliberări.  Dopul gri închis simbolizează caracterul bărbătesc şi atractiv al acestui parfum, care a fost lansat în anul 2015.

Compoziție

Note varf
bergamota, limette, mandarina
Note inima
frunze de violete, iasomie, rozmarin
Note baza
cedru, lemn de santal, mosc
Grupe de parfumuri
aromatice, citrice

Despre brand Lanvin

Lanvin este o reprezentantă a vechilor case de modă pariziene. Brand-ul Lanvin a fost fondat la cumpăna dintre sec al XIX-lea și al XX-lea, de către Jeanne Marie Lanvin. Această femeie întreprinzătoare a început prin a croi toalete pentru fiica sa Marguerite Lanvin, cu scopul de a atrage membrii înaltei societăți pariziene, pe care îi frecventa cu ardoare. Cu asemenea idei, nu este de mirare că Lanvin a devenit foarte curând un brand de renume. A atins culmea popularității între anii 1920 și 1925. În acea perioadă, Lanvin producea cu precădere îmbrăcăminte și accesorii de modă, care sunt considerate și astăzi produse de mare lux.
Cea mai faimoasă colecție Lanvin este fără doar și poate Lanvin Arpège, considerată a fi „parfumul Franței“ de mai bine de 100 de ani, cu o bază de santal și vanilie, un parfum de top pentru publicul larg. Acest produs a fost încercat pentru prima dată de Marguerite Lanvin, care i-a dat numele.

Rating Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme

Adaugă o nouă recenzie

3.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală