Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați

2×
Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml
114RON

114,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAV0710 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 24.04.2021

Descriere Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme
Compoziție

Parfumul bărbătesc proaspăt Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme vă trezeşte toate simţurile şi vă oferă pe loc o senzaţie de confort. Tonurile excepţional de curate şi, în acelaşi timp, delicate vor fermeca toate femeile din apropierea dumneavoastră!

Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme se bucură de o compoziţie foarte modernă, care captează perfect esenţa bărbatului actual şi atractivitatea sa înnăscută. Parfumul Eclat D’Arpege pour Homme este conceput în armonie cu moda tipică Lanvin: elegant, simplu, sofisticat şi, în acelaşi timp, foarte rafinat.

Aroma parfumului bărbătesc Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme este clădită din tonuri de bază, de o prospeţime plăcută şi pline de energie descătuşată. Mai întâi, simţiţi tonurile dulci ale mandarinei jucăuşe, care se combină cu limeta proaspăt stoarsă şi cu bergamota înviorătoare. Inima florală este compusă din fermecătoarea iasomie, în combinaţie cu senzualele frunze de violetă. Baza lemnoasă îi conferă parfumului o notă de imaginaţie. Lemnul cald de cedru şi moscul curat vă amplifică şarmul şi senzualitatea.

Parfumul masculin Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme este întruchiparea perfectă a bărbatului irezistibil, sigur pe sine, elegant şi carismatic. Legătura sa pozitivă cu natura îi asigură o escapadă perfectă din viaţa convenţională a oraşului.  Bărbatul Eclat D’Arpege Pour Homme iubeşte soarele, marea şi sentimentul libertăţii.

Flaconul parfumului Eclat D’Arpege Pour Homme este interesant conceput şi decorat cu elemente originale. Flaconul din sticlă dezvăluie lichidul de culoarea lavandei, promisiune a unei autentice eliberări.  Dopul gri închis simbolizează caracterul bărbătesc şi atractiv al acestui parfum, care a fost lansat în anul 2015.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, limette, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
rozmarin, iasomie, frunze de violete
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, cedru, lemn de santal
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Despre brand Lanvin

Compozițiile parfumurilor Lanvin sunt fascinante și gândite până în cel mai mic detaliu. Vă oferă întotdeauna bună dispoziție, împreună cu o doză generoasă de eleganță pariziană și șarm franțuzesc.

Printre cele mai vechi case de modă pariziene, Lanvin a fost fondată în anul 1889, dar nu se limitează la haine și la accesorii de modă. Parfumurile Lanvin au cucerit inimile multor femei, de pe toate continentele. Parfumurile Lanvin au în comun prospețimea, eleganța și stilul atemporal. Legendarul Lanvin Arpège, creat de fondatoarea casei de modă, Jeanne Lanvin, pentru ziua de naștere a fiicei sale, vă va răsfăța cu tonuri inconfundabile, de vanilie și lemn de santal.

Parfumul Lanvin Éclat d’Arpège combină dulceața catifelată a notelor de liliac, de piersici și de bujori. La rândul său, apa de parfum Modern Princess sărbătorește, cu compoziția sa efervescentă de flori și fructe, femeile moderne care își creează propriul destin. Pentru un parfum la fel de radiant ca dragostea însăși, încercați parfumul Lanvin Marry Me! Îmbătătoarea sa inimă pur florală este susținută de baza armonioasă de mosc, în combinație cu lemnul de cedru.

Rating Lanvin Éclat d'Arpège Pour Homme2