Lanvin Éclat d'Arpège

lapte de corp pentru femei 150 ml

1×
Lanvin Éclat d'Arpège lapte de corp pentru femei 150 ml
Lanvin Éclat d'Arpège lapte de corp pentru femei 150 ml
Lanvin Éclat d'Arpège lapte de corp pentru femei 150 ml
150 ml
105RON

Cod: LAV0019 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 17.12.2018
ridicare personală
luni, 17.12.2018
Lanvin Éclat d'Arpège
150 ml | 105RON

Descriere parfum Lanvin Éclat d'Arpège

Loțiunea de corp Lanvin Éclat d'Arpege completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Lanvin

Lanvin este o reprezentantă a vechilor case de modă pariziene. Brand-ul Lanvin a fost fondat la cumpăna dintre sec al XIX-lea și al XX-lea, de către Jeanne Marie Lanvin. Această femeie întreprinzătoare a început prin a croi toalete pentru fiica sa Marguerite Lanvin, cu scopul de a atrage membrii înaltei societăți pariziene, pe care îi frecventa cu ardoare. Cu asemenea idei, nu este de mirare că Lanvin a devenit foarte curând un brand de renume. A atins culmea popularității între anii 1920 și 1925. În acea perioadă, Lanvin producea cu precădere îmbrăcăminte și accesorii de modă, care sunt considerate și astăzi produse de mare lux.
Cea mai faimoasă colecție Lanvin este fără doar și poate Lanvin Arpège, considerată a fi „parfumul Franței“ de mai bine de 100 de ani, cu o bază de santal și vanilie, un parfum de top pentru publicul larg. Acest produs a fost încercat pentru prima dată de Marguerite Lanvin, care i-a dat numele.

 

Rating Lanvin Éclat d'Arpège

Adaugă o nouă recenzie

4.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală