LancômeRénergie Multi-Glow set cadou VI. pentru femei

Lancôme Rénergie Multi-Glow set cadou VI. pentru femei
Lancôme Rénergie Multi-Glow set cadou VI. pentru femei

Cod: LAM11236 | Acest produs este momentan indisponibil

Lait Galatée Confort lapte demachiant cu efect calmant cu ulei de migdale 50 ml + Génifique Advanced ser de reîntinerire 10 ml + Rénergie Multi-Glow cremă pentru reîntinerire, cu efect de iluminare 50 ml + Rénergie Multi-Glow Nuit tratament de înfrumusețare în timpul nopții 15 ml

Descriere Lancôme Rénergie Multi-Glow
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos, într-un singur pachet. Setul de cosmetice Lancôme Rénergie Multi-Glow vă răsfață tenul sau va aduce bucurie celor dragi, dacă îl oferiți cadou.

Setul conține:

  • Lait Galatée Confort lapte demachiant cu efect calmant cu ulei de migdale 50 ml
  • Génifique Advanced ser de reîntinerire 10 ml
  • Rénergie Multi-Glow cremă pentru reîntinerire, cu efect de iluminare 50 ml
  • Rénergie Multi-Glow Nuit tratament de înfrumusețare în timpul nopții 15 ml

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • o rutină completă pentru îngrijirea zilnică

Caracteristici

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Rénergie Multi-Glow