LancômeMiracle set cadou VIII. pentru femei

Lancôme Miracle set cadou VIII. pentru femei
Lancôme Miracle set cadou VIII. pentru femei
set cadou VIII. pentru femei

Cod: LAM11306 | Acest produs este momentan indisponibil

Miracle Eau de Parfum 30 ml + crema de corp 50 ml

Descriere Lancôme Miracle
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru parteneră, soră sau pentru mama dvs.? Setul cu parfum feminin Lancôme Miracle aduce sigur un zâmbet larg pe chipul celor dragi.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie

Setul conține:

  • Miracle Eau de Parfum 30 ml
  • crema de corp 50 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Miracle