Lancôme Magie Noire

eau de toilette pentru femei 75 ml

34×
Lancôme Magie Noire eau de toilette pentru femei 75 ml
75 ml

Cod: LAM0280 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Cumpărați produsele brandului Lancôme de minim 329 RON și vă oferim cadou trei eșantioane bestseller din acest brand și o geantă de cosmetice elegantă. În plus, beneficiați și de livrarea gratuită.
Lancôme Magie Noire
75 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Lancôme Magie Noire

Magie Noire, de la Lancôme, este un parfum floral-oriental, pentru femeile care tânjesc după un parfum neobișnuit, cu structura cifrei magice 8. Vraja nopții franțuzești – astfel ar putea fi definit parfumul Magie Noire.

Capătă o aură de frumusețe magică, folosind acest parfum de un gust desăvârșit. Un parfum care te însoțește elegant în timpul zilei, iar noaptea te transformă într-o regină a seducției!

Debutează cu note de cassia, de zambilă, de bergamotă, de zmeură și de galbanum, ca apoi să revină la acestea, ca o chemare din țări îndepărtate. Notele dulci ale mierii, alături de cele mai frumoase flori de trandafiri, de iris și de lăcrămioară conferă grație și senzualitate fiecărei femei. Parfumul virează apoi spre acorduri de santal, de zibetă, de mușchi de stejar, de tămâie și de ambră, pentru a reveni apoi la început.

Te transformă într-o zână fermecătoare, a cărei aură de frumusețe și de echilibru interior încântă totul în jurul tău!

Compoziție

Note varf
bergamota, cinnamomum cassia, galbanum, zambila, zmeura
Note inima
iasomie, iris, lacramioare, miere, narcisa, trandafir, tuberoza, Ylang-Ylang
Note baza
cedru, cihlimbar, lemn de santal, mosc, patchouli, stejar, zibeta
Grupe de parfumuri
chypre, florale

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Magie Noire

Adaugă o nouă recenzie

5.0
34 Evaluare
25
7
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală