Lancôme Le Vernislac de unghii cu rezistenta indelungata

7×
Lancôme Le Vernis lac de unghii cu rezistenta indelungata
Lancôme Le Vernis lac de unghii cu rezistenta indelungata

Descrierea produsului Lancôme Le Vernis
Caracteristici

Lacul de unghii cu rezistență durabilă Lancôme Le Vernis este disponibil în nuanțe intense, care insuflă unghiilor o nouă viață.

Caracteristici:

  • nuanțe saturate, cu acoperire opacă
  • asigură unghiilor o strălucire radiantă
  • efect de lungă durată

Caracteristici

Culoare
vișiniu
Tipul de lac
top coat
Efect
rezistent

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme Le Vernis7