LancômeLa Vie Est Belle set cadou

10×
Lancôme La Vie Est Belle set cadou
Lancôme La Vie Est Belle set cadou

Cod: LAM10380 | Acest produs este momentan indisponibil

La Vie Est Belle Eau de Parfum 50 ml + crema de corp 50 ml + gel de duș 50 ml

Descriere Lancôme La Vie Est Belle
Compoziție

Completați-vă ținuta și machiajul cu o aromă senzuală și irezistibilă. Destinată în special femeilor moderne și încrezătoare, apa de parfum Lancôme La Vie Est Belle vă va oferi doza zilnică de rafinament și eleganță, oriunde și oricând. Completați experiența La Vie Est Belle și prelungiți aroma floral-fructată cu ajutorul cremei de corp și al gelului de duș din cutie.

  • parfum de flori și fructe
  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • pentru toată ziua

Compoziția parfumului
Compoziția aromei se deschide cu un duo perfect de pere și coacăze negre. Pentru un plus de eleganță și rafinament, în inima parfumului își fac apariția acordurile sublime de iris, flori de portocal și iasomie. Aroma se încheie cu tonuri intense de patchouli, tonka, vanilie și praline dulci care scot în evidență farmecul personal.

Povestea parfumului
Reprezentând un simbol al frumuseții naturale, apa de parfum pentru femei Lancôme La Vie Est Belle a fost lansată în anul 2012, de către cei mai cunoscuți trei parfumieri din Franța, Olivier Polge, Dominique Ropion și Anne Flipo. Imaginea acestui parfum iconic este Julia Roberts.

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Lancôme

Povestea brandului Lancôme, renumit pentru calitatea produselor sale cosmetice, se scrie de mai bine de 80 de ani. Încă la fondarea firmei, în anul 1935, produsele Lancôme se remarcă prin rezultate de excepție și prin farmecul lor franțuzesc.

Compania a lansat primul său parfum chiar în anul fondării sale, iar entuziasmul publicului nu s-a lăsat mult timp așteptat. Un an mai târziu, Lancôme a dezvoltat prima sa cremă pentru îngrijirea tenului, care, datorită calităților sale extraordinare, reprezintă și astăzi o parte esențială din arsenalul frumuseții fiecărei femei. În prezent, cosmeticele și parfumurile Lancôme sunt printre cele mai vândute în categoriile respective.

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți.

Rating Lancôme La Vie Est Belle10