Lalique Noir Premier Rose Royale Eau de Parfum unisex

Lalique Noir Premier Rose Royale Eau de Parfum unisex
Lalique Noir Premier Rose Royale Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
1.119RON

Economisiți 10%
100 ml
1.007RON

1.007,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAL0494 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Lalique Noir Premier Rose Royale
Compoziție

Regina florilor, cu petale catifelate și o aromă feminină îmbătătoare. Acesta este trandafirul, care formează acordul central al acestui parfum. Apa de parfum unisex Lalique Noir Premier Rose Royale combină tonuri de flori și de fructe, într-o experiență senzorială de excepție.

  • un parfum floral, cu accente orientale
  • pentru toți cei care pun accentul pe eleganță
  • potrivit mai ales pentru seară

Compoziția parfumului
Debutul aparține unui duo de fructe dulci: piersici și caise. La scurt timp, compoziția evoluează spre note florale, de trandafiri și de osmanthus, o floare chinezească, a cărei aromă senzuală are accente de caise și de piele. Finalul este dominat de note pământii, din care se disting moscul clasic și prețiosul lemn de cașmir.

Povestea parfumului
Lalique Noir Premier Rose Royale este un parfum atemporal, care face referire la trecutul renumitului maestru sticlar. În anul 1935, René Lalique a deschis la Paris un boutique plin de atracții artistice. Astăzi, puteți savura parfumurile asociate cu aceste superbe creații.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piersica, caise
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
osmanthus heterophyllus, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
casmir, osmanthus heterophyllus, mosc
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Noir Premier Rose Royale