Lalique Perles de Laliqueeau de parfum pentru femei

15×
Lalique Perles de Lalique eau de parfum pentru femei
Lalique Perles de Lalique eau de parfum pentru femei
455RON

Economisiți 74%
100 ml
118RON

Cod: LAL0047 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 24.02.2020
Ridicare personală
sâmbătă 22.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Lalique Perles de Lalique
Compoziție

Apa de parfum Lalique Perles de Lalique este un parfum deosebit de feminin, romantic și seducător, cu care fiecare zi este plină de senzualitate și fiecare seară devine specială.

  • un parfum chypre ușor picant, cu acorduri lemnoase
  • pentru femei elegante, care nu se tem să fie originale și neconvenționale
  • ideal mai ales pentru zile și seri calde

Compoziția parfumului
Tonurile plăcute, pământii, de paciuli și lemn de cașmir, penetrează întreaga compoziție a parfumului Perles de Lalique, conferindu-i profunzimi deosebite și un aer de eleganță. Inițial, aceste esențe sunt însoțite de accente florale, mai ales cele de trandafiri bulgărești, cu o aromă excepțional de feminină, dulce picantă. Inima ascunde tonurile floral-picante ale piperului de Bourbon. Baza rafinată constă în note de cașmir, acompaniate de o adiere de paciuli.

Povestea parfumului
Perles de Lalique este inspirat de emblematica pudrieră de sticlă „Cactus“, creată în anul 1928 de însuși René Lalique. Creație a parfumierei Nathalie Lorson, Perles de Lalique a fost lansat în anul 2006, pentru ca, un an mai târziu, să câștige premiul revistei Marie Claire, pentru cel mai bun parfum al anului.

Compoziție

Note varf
trandafir bulgaresc, stanjenel
Note inima
patchouli, piper Bourbon
Note baza
casmir
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Perles de Lalique