Lalique de Lalique Eau de Parfum pentru femei

21×
Lalique de Lalique Eau de Parfum pentru femei
Lalique de Lalique Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Economisiți
569RON

Economisiți 81%
100 ml
105RON

105,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAL0032 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Lalique de Lalique
Compoziție

Celebrați-vă feminitatea, cu un parfum floral plin de strălucire, perfect întruchipat de apa de parfum pentru femei Lalique Lalique. Combină bogate tonuri florale cu accente de fructe, de vanilie și de mosc. O simfonie senzuală, care cucerește orice femeie modernă și sigură pe sine.

  • un parfum de zi fresh, floral, cu subtonuri orientale
  • un parfum perfect armonios și echilibrat, pentru femei de orice vârstă
  • un parfum dintr-o gamă emblematică, într-un flacon superb

Compoziția parfumului:
Această apă de parfum este clădită pe o piramidă olfactivă atemporală. Vârful conține trei flori excepționale, apreciate de parfumierii din întreaga lume: trandafir delicat, iasomie îmbătătoare și iris catifelat. Inima este compusă din frunze de coacăz negru, cu mure acrișoare și accente dulci de pară. La bază, compoziția învăluie cu picanterii de mosc alb, de vanilie caldă Bourbon și de lemn de santal.

Povestea parfumului
Această apă de parfum face parte din seria Lalique de Lalique, lansată în 1992. Parfumul este creat de Marie-Claude Lalique, nepoata renumitului maestru sticlar.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
trandafir, floare de cuișoare, iasomie, stanjenel
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
para, mure, frunze de coacaze negre
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, vanilie, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique de Lalique21