Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Rose Eau de Parfum pentru femei

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Rose Eau de Parfum pentru femei
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Rose Eau de Parfum pentru femei
Nou
100 ml
246RON

246,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAC03907 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Vă trimitem un eșantion pentru testare. Dacă nu vi se potrivește, puteți returna varianta mare a produsului gratuit.Aflați mai multe detalii
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 14.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Rose
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling vă dă același sentiment de confort ca un costum care vă vine perfect. Reflectă nevoia zilnică de mișcare liberă și neîngrădită, la fel ca și legendarul tricou polo Lacoste.

  • un parfum de flori și fructe, pentru fiecare zi
  • formează un duo cu apa de parfum pentru bărbați Eau de Lacoste L.12.12. Blanc (Pure)
  • pentru femeile care sunt mereu în mișcare și vor să rămână elegante

Compoziția parfumului
Debutează cu esențe proaspete de mandarine verzi, în perfectă armonie cu tonurile de mentă. Apoi vă învăluie delicatețea tonurilor pure, senzual pudrate, de mosc și de trandafiri. O compoziție îmbătătoare, care devine accesoriul dvs. indispensabil, în fiecare zi.

Povestea parfumului
Flaconul parfumului Lacoste LAC L.12.12 este la fel de elegant ca și conținutul său. Are un design modern și îngust, iar textura în relief, ca o țesătură pique, face referire la tricourile polo Lacoste. Nu lipsește nici emblematicul logo cu crocodil. Totul într-o culoare roz pal, ca o dovadă incontestabilă a faptului că acest parfum este perfect pentru femeia epocii moderne.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Atenție

Întregul text

Compoziție

Compozitie
trandafir, tangerine verde, menta, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Lacoste

Brandul Lacoste este imaginea eleganței neprotocolare, atât în modă, cât și în lumea parfumurilor. Brandul a fost fondat în anul 1933, de către celebrul tenisman René Lacoste și, inițial, s-a concentrat exclusiv pe producția de articole sportive. Campionul francez și-a dorit ca, pe terenul de tenis, să se simtă nu doar confortabil, ci și ca un gentleman. Conceptul original al eleganței lejere, simple și naturale se reflectă și astăzi în moda și în parfumurile Lacoste.

René Lacoste a dat brandului nu numai numele său, ci și cunoscutul simbol – crocodilul verde. Acesta e inspirat de porecla „Crocodilul“, dată tenismenului de ziariștii americani, după ce căpitanul echipei franceze la Cupa Davis i-a promis acestuia o geantă din piele de crocodil, ca recompensă pentru un meci câștigat.

Primul parfum Lacoste a fost lansat în anul 1984. Au urmat alte game de parfumuri pentru bărbați și femei, majoritatea inspirate din diverse sporturi. Parfumurile Lacoste pentru bărbați și femei simbolizează eleganța lejeră și, în ultimele decenii, ocupă un loc de prestigiu printre brandurile de top ale modei contemporane.

Rating Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Rose