LacosteEau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette pentru bărbați

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette pentru bărbați
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache Eau de Toilette pentru bărbați
Economisiți
439RON

Economisiți 46%
175 ml
236RON

134,86RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAC03294 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.10.2021

Descriere Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache
Compoziție

Nu e nevoie de cuvinte, deoarece șicul și eleganța degajată au deja un purtător de cuvânt. Apa de toaletă Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache vă prezintă propria personalitate - cu un plus de farmec franțuzesc.

  • un parfum lemnos aromatic
  • pentru bărbatul energic și jucăuș
  • apa de toaletă are și variantă feminină

Compoziția parfumului
Primele momente ale compoziției parfumate oferă note fresh, de mandarină și coajă de lămâie, cu un strop de cardamon. Tonurile de mere suculente și de lavandă îmbătătoare se dezvoltă treptat și vă acompaniază până la final. Acordurile de paciuli, de lemn de santal și de narcise, din notele de bază, asigură aromei aceste ape de toaletă un echilibru perfect.

Povestea parfumului
Sportiv, elegant și opac, flaconul parfumului Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache întruchipează șarmul franțuzesc, caracterul degajat și jucăuș al unui bărbat energic. Apa de toaletă este o exprimare parfumată a libertății de mișcare, în armonie cu spiritul și cu tradiția brandului Lacoste.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, coaja de lamaie, cardamom
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
mar, lavanda
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, lemn de santal
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Lacoste

Brandul Lacoste este imaginea eleganței neprotocolare, atât în modă, cât și în lumea parfumurilor. Brandul a fost fondat în anul 1933, de către celebrul tenisman René Lacoste și, inițial, s-a concentrat exclusiv pe producția de articole sportive. Campionul francez și-a dorit ca, pe terenul de tenis, să se simtă nu doar confortabil, ci și ca un gentleman. Conceptul original al eleganței lejere, simple și naturale se reflectă și astăzi în moda și în parfumurile Lacoste.

René Lacoste a dat brandului nu numai numele său, ci și cunoscutul simbol – crocodilul verde. Acesta e inspirat de porecla „Crocodilul“, dată tenismenului de ziariștii americani, după ce căpitanul echipei franceze la Cupa Davis i-a promis acestuia o geantă din piele de crocodil, ca recompensă pentru un meci câștigat.

Primul parfum Lacoste a fost lansat în anul 1984. Au urmat alte game de parfumuri pentru bărbați și femei, majoritatea inspirate din diverse sporturi. Parfumurile Lacoste pentru bărbați și femei simbolizează eleganța lejeră și, în ultimele decenii, ocupă un loc de prestigiu printre brandurile de top ale modei contemporane.

Rating Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 French Panache