Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette pentru bărbați

12×
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette pentru bărbați
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette pentru bărbați
Promoție
Economisiți
359RON

Economisiți 62%
100 ml
135RON

Cod: LAC0003 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 18.01.2021

Descriere parfum Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc
Compoziție

Eleganța pură nu se demodează niciodată. Când se adaugă un strop de ingeniozitate și stil, rezultatul poate fi la fel de irezistibil ca Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc. Acest parfum vă îmbracă la fel ca faimosul tricou polo care l-a inspirat și vă învăluie în esența sa masculină și sigură pe sine.

  • un parfum floral lemnos, ideal pentru zi
  • într-un flacon alb, elegant și minimalist
  • flaconul este împodobit cu un crocodil din material textil - sigla brandului Lacoste

Compoziția parfumului
Lacoste L.12.12 Blanc vă înviorează din primul moment, când debutează cu arome de rozmarin, de cardamon și de grepfrut zemos. Experiența olfactivă continuă cu tonuri florale de ylang-ylang și de tuberoză. Finalul maiestuos al aromei aparține combinației de acorduri de piele de căprioară, de vetiver și de lemn de cedru.

Povestea parfumului
Tricoul polo Lacoste este emblematic în moda sportivă. Se caracterizează prin simplitate, puritate și eleganță atemporală. Aceeași calitate se reflectă și în parfumul Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc. Litera L înseamnă Lacoste, numărul 1 unicitate, 2 este codul pentru mânecă scurtă, iar 12 este numărul prototipului ales de René Lacoste.

Această apă de toaletă vă transmite spiritul jucăuș și siguranța de sine a brandului. Evocă aceeași senzație ca și cum ați fi îmbrăcat clasicul tricou polo Lacoste L.12.12.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cardamom, cedru, rozmarin
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
Ylang-Ylang, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
virginia cedru, piele, vetiver, velur
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Lacoste

Brandul Lacoste este imaginea eleganței neprotocolare, atât în modă, cât și în lumea parfumurilor. Brandul a fost fondat în anul 1933, de către celebrul tenisman René Lacoste și, inițial, s-a concentrat exclusiv pe producția de articole sportive. Campionul francez și-a dorit ca, pe terenul de tenis, să se simtă nu doar confortabil, ci și ca un gentleman. Conceptul original al eleganței lejere, simple și naturale se reflectă și astăzi în moda și în parfumurile Lacoste.

René Lacoste a dat brandului nu numai numele său, ci și cunoscutul simbol – crocodilul verde. Acesta e inspirat de porecla „Crocodilul“, dată tenismenului de ziariștii americani, după ce căpitanul echipei franceze la Cupa Davis i-a promis acestuia o geantă din piele de crocodil, ca recompensă pentru un meci câștigat.

Primul parfum Lacoste a fost lansat în anul 1984. Au urmat alte game de parfumuri pentru bărbați și femei, majoritatea inspirate din diverse sporturi. Parfumurile Lacoste pentru bărbați și femei simbolizează eleganța lejeră și, în ultimele decenii, ocupă un loc de prestigiu printre brandurile de top ale modei contemporane.

Rating Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc12