Lacalut Aktiv pastă de dinți pentru a proteja dintii si gingiile

Lacalut Aktiv pastă de dinți pentru a proteja dintii si gingiile
Lacalut Aktiv pastă de dinți pentru a proteja dintii si gingiile
75 ml

Cod: LCL00461 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Lacalut Aktiv

Pasta de dinți pentru dinți sensibili Lacalut Aktiv Ochrana dásní & Citlivé zuby garantează savurarea băuturilor reci sau calde fără disconfort. Sensibilitatea dinților nu va mai fi o problemă.

Caracteristici:

  • are o compoziție neagresivă
  • reduce sensibilitatea dinților
  • ameliorează simptomele parodontozei
  • reduce sângerarea gingiilor

Cum se utilizează:
Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2-3x pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă. Se finalizează curățarea prin folosirea aței sau a periei interdentare.

Despre brand Lacalut

Brandul Lacalut | Lacalut - pentru igiena orala completa. Lacalut ofera o linie completa de produse pentru ingrijire orala, dezvoltate special pentru a proteja impotriva problemelor frecvente cum ar fi parodontoza sau sangerarea gingiilor. Produsele acestul brand se completeaza unul pe altul si formeaza un sistem complet de protectie a dintilor si gingiilor.
Lacalut este prezent pe piata in Cehia de 16 ani si ofera mai multe serii de produse cum ar fi pasta de dinti pentru copii si adulti, periute de dinti si interdentare, apa de gura si alte produse similare in domeniu.
Produsele reprezinta un real succes datorita efectelor unice pe care le au seriile Lacalut. Sistemul este unul de protectie completa impotriva inflamatiilor gingiilor, impotriva sangerarii gingiilor sau impotriva parodontozei. Produsele sunt dezvoltate de Universitatea din Freiburg si includ pasta de dinti, apa de gura si periute speciale de dinti.
In spatele brandului Lacalut se regaseste o echipa de experti care promoveaza un stil de viata sanatos si in acelasi timp ne sfatuiesc sa nu subestimam ingrijirea dentara si a cavitatii bucale. Intrucat deprinderile le avem inca din copilarie, Lacalut pune accent foarte mare pe grupe de varsta, fapt datorita caruia a creat un program special pentru copii, care sustine preventia cariilor dentare prin utilizarea pastei de dinti si periutei in functie de fiecare varsta in parte.
Cariile dentare si gingivita sunt cele mai comune probleme. Managamentul Lacalut a fost ales de persoane care realizeaza ca sanatatea intregului corp incepe cu sanatatea dentara.

Rating Lacalut Aktiv