Kryolan Dermacolor Camouflage Systempaleta 12 corecturi

1×
Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta 12 corecturi
Kryolan Dermacolor Camouflage System paleta 12 corecturi
Livrare gratuită
40 g
252RON

Cod: KRY0907 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.07.2020
Ridicare personală
sâmbătă 18.07.2020

Descrierea produsului Kryolan Dermacolor Camouflage System
Caracteristici

Paleta de conturare Kryolan Dermacolor Camouflage System ajută la mascarea imperfecțiunilor tenului și la crearea unui fond de ten impecabil.

Caracteristici:

  • are acoperire mare
  • combinații de culori, pentru diferite probleme ale tenului
  • nuanțe naturale
  • intens pigmentat
  • produsul este rezistent la apă

Cum se utilizează:
Folosind aplicatorul, se va aplica corectorul pe porțiunile de camuflat. Se estompează, pentru un efect natural.

Caracteristici

Consistență
solid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
corector

Despre brand Kryolan

Compania germană Kryolan este dedicată fabricării fardurilor utilizate în filme, în teatru și în televiziune. Pe parcursul existenței sale, a dezvoltat și a rafinat câteva sute de culori. Oferta sa bogată cuprinde peste 16 000 de produse, comercializate în aproximativ 80 de țări.

Fardurile Kryolan sunt fiabile, sigure și complet compatibile cu pielea. Se aplică ușor și rezistă timp îndelungat. Majoritatea sunt potrivite pentru utilizarea zilnică. O mențiune specială merită, de asemenea, accesoriile de top – pensule cosmetice, pensete și altele.

Kryolan pune un mare accent pe cercetare și, de aceea, este în mod constant în căutarea unor noi ingrediente active. Astfel a apărut, de exemplu, inovatoarea serie Dermacolor, care se bucură de aprecierea clinicilor dermatologice de top. Fardurile Kryolan sunt alegerea numărul unu pentru artiștii în machiaj și pentru stiliștii din întreaga lume.

Preparatele Kryolan sunt preferatele unor celebrități – de exemplu starul reality show-urilor Kim Kardashian, cântăreața și dansatoarea Nicole Scherzinger și actrița Cameron Diaz. Brandul Kryolan îi atrage pe toți cei care vor un look de vedetă de la Hollywood, care doresc să-și evidențieze individualitatea, care sunt pretențioși și care nu se mulțumesc cu puțin.

Rating Kryolan Dermacolor Camouflage System