KORIKA NaturBeauty mască textilă calmantă

3×
KORIKA NaturBeauty mască textilă calmantă
KORIKA NaturBeauty mască textilă calmantă
20 g

Cod: KKR0007 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse KORIKA de minim 70 RON și primiți cadou o mască textilă.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere KORIKA NaturBeauty
Caracteristici

Masca textilă hidratantă KORIKA NaturBeauty împrospătează și revigorează pielea uscată și obosită. Menține pe termen lung echilibrul hidratării pielii și o iluminează superb.

Compoziția bogată a măștii conține o serie de ingrediente active și apă de ghețar din Islanda, plină de minerale, care dau tenului un aspect tineresc, uniform și plin de vitalitate. Înviorați-vă tenul cu o mască hidratantă, care îl menține ferm și suplu – pur și simplu, frumos!

Efecte:

  • hidratează profund și hrănește
  • împrospătează și iluminează plăcut
  • întărește și adaugă vitalitate
  • restabilește aspectul sănătos și odihnit

Ingrediente:

  • extract de piersici – acționează ca antioxidant
  • acid hialuronic – hidratează pielea și o menține elastică
  • apă de ghețar din Islanda – întărește, conferă vitalitate și prospețime

Mod de aplicare:
Masca se aplică pe fața demachiată și perfect curățată. Se scoate din ambalaj și se aplică pe față, având grijă ca deschizăturile să fie corect suprapuse pe ochi și pe buze. După 15–20 de minute, se scoate masca și se masează serul rămas.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, lifting, nutriție

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.

Rating KORIKA NaturBeauty3