KORIKA Deluxe

set cosmetice I.

KORIKA Deluxe set cosmetice I.
KORIKA Deluxe set cosmetice I.
set cosmetice I.

Cod: KKR0003 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: StarBeauty Cleansing Face Sheet Mask with Activated Charcoal + StarBeauty Brightening Face Sheet Mask with 24K Gold + StarBeauty Revitalizing Face Hydrogel Mask with Snail Extract

Descrierea produsului KORIKA Deluxe

Tenul trebuie să țină pasul cu stilul tău de viață, iar nevoile sale se modifică în consecință. Cine să merite mai mult o doză generoasă de răsfăț de lux decât el?

Uneori, necesită eliminarea celulelor moarte și o curățare în profunzime a porilor și a punctelor negre, altădată tânjește după mângâieri calmante și hidratante. Înainte de acțiuni de anvergură, are nevoie de iluminare și de netezirea ridurilor. Tocmai în acest scop, a fost creat setul de 3 măști, care oferă tenului tău exact îngrijirea de care nevoie.

Forța cărbunelui activ
Masca purificatoare și exfoliantă cu cărbune activ înlătură punctele negre, sebumul în exces și celulele moarte din straturile superioare ale pielii, evitând astfel apariția imperfecțiunilor.

Extractul de melc cu efect de întinerire
Când tenul tău dorește îngrijire și revitalizare exclusivă, oferă-i masca de hidrogel Korika StarBeauty cu extract de melc, care îl hidratează în profunzime, îl regenerează și îi conferă elasticitate.

Luxul aurului pur
Când tenul tău pare fără viață, presară-l cu aur! Masca Korika cu aur de 24 de carate are efecte nutritive și de iluminare, de-a dreptul magice. O îngrijire de-a dreptul regală, în confortul halatului de casă!

Caracteristici

Efect
Hidratare, iluminare, lifting și fermitate, nutriție
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cosmetice
Vârsta
pentru toate vârstele

Despre brand KORIKA

Brandul corean KORIKA combină cele mai avansate tehnologii asiatice cu ingrediente active eficiente, fiind un specialist în domeniul îngrijirii cosmetice. Acest aspect  este un avantaj în plus, deoarece ajută ca ritualul zilnic de înfrumusețare să devină unul mai plăcut, domeniul său de specialitate fiind bazat pe producerea unor măști de înaltă calitate.

Măștile KORIKA conțin un număr mare de substanțe active care pot varia în funcție de categorie. În măștile KORIKA putem întâlni, de exemplu, cărbune activ, lut, aur 24 k, extract de vierme, extracte de mătase, lavandă, lichen, aloe vera sau unt de shea.

Există 3 categorii de măști KORIKA care se folosesc pentru diferite tipuri de ten. StarBeauty este o colecție premium apreciată în special de femeile care doresc să încerce ingrediente rare, cu efect de revitalizare și strălucire a pielii. Categoria NaturBeauty include o varietate de tipuri de măști, ale căror principale beneficii sunt extractele naturale și apa de ghețar. Măștile din colecția SciBeauty reflectă tendințele actuale în cosmeticele asiatice și oferă măști nu doar pentru față, ci și pentru mâini, picioare sau buze, pentru a oferi o îngrijire completă.