Kérastase Resistance Force Architecte

Mască de întărire pentru părul slăbit, deteriorat și varfuri despicate

1×
Kérastase Resistance Force Architecte Mască de întărire pentru părul slăbit, deteriorat și varfuri despicate
Kérastase Resistance Force Architecte Mască de întărire pentru părul slăbit, deteriorat și varfuri despicate
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: KER2150 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.05.2019
Ridicare personală
marți 28.05.2019
Kérastase Resistance Force Architecte
Masque Force Architecte 200 ml | 139RON

Descriere cosmetice Kérastase Resistance Force Architecte

Masca fortifiantă pentru vârfuri subțiate, degradate și despicate Kérastase Resistance Force Architecte reconstruiește firul de păr din interior și îi accelerează regenerarea.

Caracteristici:

  • hrănește firul de păr și îi netezește suprafața poroasă
  • fortifică din interior firul de păr și previne degradarea sa
  • protejează părul împotriva ruperii și a despicării vârfurilor
  • facilitează descurcarea părului și modelarea sa ulterioară
  • părul își recapătă luciul și devine fin ca mătasea

Compoziție:

  • Substanța Sève de Résurrection – regenerează părul degradat
  • pro-cheratină – netezește părul și ameliorează aspectul său slăbit
  • ceramide – pătrund în firul de păr și îl fortifică din interior

Mod de aplicare:
Se aplică masca pe părul spălat și uscat cu prosopul, masând produsul pe toată lungimea șuvițelor, și se lasă să acționeze 5-10 minute. Apoi se limpezește atent cu apă.

Caracteristici

Efect
Prevenirea despicării vârfurilor
Tipuri de păr
Îngrijire păr fragil, cu vârfurile despicate, par degradat

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.