Kérastase Résistance Extentionisteset cadou I. (pentru întărirea și creșterea părului)

3×
Kérastase Résistance Extentioniste set cadou I. (pentru întărirea și creșterea părului)
Kérastase Résistance Extentioniste set cadou I. (pentru întărirea și creșterea părului)
set cadou I. (pentru întărirea și creșterea părului)

Cod: KER04034 | Acest produs este momentan indisponibil

șampon pentru întărirea și creșterea părului 250 ml + masca pentru întărirea și creșterea părului 200 ml + ser intensiv pentru întărirea și creșterea părului 50 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul mask15 în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la toate măștile pentru păr!

Descrierea produsului Kérastase Résistance Extentioniste
Caracteristici

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • o rutină completă
  • pentru regenerarea și nutriția părului
  • frumos ambalat
  • tratament capilar

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin
Efect
Densitate și vitalitate, stimulează creșterea
Tipuri de seturi
set cadou
Tipul scalpului
scalp normal

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Résistance Extentioniste