Kenzo Kenzo World PowerEau de Parfum pentru femei

1×
Kenzo Kenzo World Power Eau de Parfum pentru femei
Kenzo Kenzo World Power Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Nou
75 ml
338RON

Cod: KZO04074 | 2 de buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Kenzo de minim 370 RON și primiți cadou o geantă crossbody.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 25.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 25.11.2020

Descriere parfum Kenzo Kenzo World Power
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Kenzo World Power aduce un adevărat omagiu diversității și unicității fiecăreia dintre noi. Creați-vă propriile reguli, printr-un parfum declarativ, și arătați întregii lumii talentele dvs. secrete. Inspirați-vă din simfonia de iasomie egipteană, cu ambroxan și bujori.

  • un parfum floral
  • pentru femei care nu se tem să fie deosebite
  • pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Compoziția este dominată de trei ingrediente intense. Debutul aparține bujorilor tandri, îmbrățișați de captivanta iasomie egipteană. Magicul duo este acompaniat de ambroxan® pământiu - conferă parfumului caracter și subliniază orice stil feminin.

Povestea parfumului:
Kenzo World Power este o creație a parfumierilor Carol Lim și Humberto Leon.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
chiparos
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
sare de mare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonka
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo Kenzo World Power1