Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette pentru femei

5×
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette pentru femei
Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme Eau de Toilette pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
100 ml
255RON

255RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KZO04095 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 04.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 03.03.2021

Descriere parfum Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme
Compoziție

Trăiți din plin și nu ezitați să luați decizii spontane. Apa de toaletă pentru femei Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme vă oferă curajul de a vă depăși limitele. Compoziția sa plină de energie tinerească, de libertate și de prospețime, vă atrage efectiv spre ocean.

Sunteți pregătită să faceți surf pe valul imens al aventurii?

  • un parfum floral proaspăt
  • evocă libertatea și tinerețea
  • inspirat de Marele Val al lui Hokusai

Compoziția parfumului
Rolul principal în compoziția acestui parfum floral răcoritor îl joacă lotusul, floarea de portocal și grepfrutul roz. Floarea de lotus adaugă parfumului prospețimea sa acvatică tipică. Floarea de portocal, culeasă manual odată cu roua dimineții, evocă razele soarelui. Grepfrutul roz, cel mai înviorător dintre citrice, conferă suculență apei de toaletă.

Povestea parfumului
Parfumul L‘Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme este inspirat de Marele Val, emblematica xilogravură a artistului japonez Hokusai, care prezintă un val enorm pe coasta orașului Kanagawa. Acest motiv este reprezentat și pe cutia care conține flaconul.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
floare de portocal
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
grapefruit roz
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lotus
Grupe de parfumuri
citrice, florale, acvatice

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo L'Eau Kenzo Hyper Wave Pour Femme5