Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette unisex

Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette unisex
Kenzo L'Eau Kenzo 2 Eau de Toilette unisex
100 ml

Cod: KZO04105 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Kenzo L'Eau Kenzo 2
Compoziție

Proaspătă și pură. Ca apa plină de energie, din însăși inima planetei. Acesta este apa de toaletă unisex Kenzo L’Eau Kenzo 2, care, datorită compoziției sale parfumate ușoare și răcoritoare, este perfectă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Este minunată, mai ales în zilele toride de vară, când vă induce o senzație de prospețime.

  • un parfum aromatic, citric-acvatic
  • un parfum unisex pentru bărbați și femei
  • ideal și pentru zile calde

Compoziția parfumului
Debutul acestei compoziții fresh aparține portocalei zemoase, grepfrutului și ghimbirului picant. Apoi se dezvoltă arome de ienupăr și inconfundabila lavandă. Baza parfumului Kenzo L’Eau Kenzo se desfășoară sub semnul lemnului cald de cedru și al vetiverului.

Compoziție

Compozitie
portocala, ghimbir, ienupar
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo L'Eau Kenzo 2