KenzoHomme set cadou III. pentru bărbați

Kenzo Homme set cadou III. pentru bărbați
Kenzo Homme set cadou III. pentru bărbați
Livrare gratuită
310RON

310,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: KZO04144 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Parfum 100 ml + Eau de Parfum 30 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 24.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Kenzo Homme
Compoziție

Acum nu mai e nevoie să vă lăsați acasă parfumul preferat, când călătoriți. Setul cu parfum bărbătesc Kenzo Homme conține versiunea în mărime completă și miniatura parfumului, care încape fără probleme în orice valiză și, astfel, vă stă mereu la îndemână.

Caracteristici:

  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa
  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Setul conține:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Eau de Parfum 30 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
acvatice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Kenzo

Originalitate, creativitate și o combinație de elemente exotice sugerând cultura asiatică. Acesta este brandul de lux Kenzo, un jucător de anvergură în lumea modei și a parfumurilor. Motto-ul brandului este „Pentru o lume mai frumoasă“, iar creația sa emană energie, bucurie, nonconformism și inspirație din natură.

Brandul Kenzo a fost fondat de designerul Kenzo Takada, care s-a mutat din Japonia la Paris, unde și-a deschis primul boutique in 1970. Combinația elementelor tradiționale japoneze cu stilul european și eleganța pariziană sunt tipice pentru brandul Kenzo.

Parfumurile Kenzo sunt ca și brandul – jucăușe, colorate și originale. Cel mai popular parfum Kenzo pentru femei este, fără îndoială, Flower by Kenzo, care răspunde la întrebarea „cum ar mirosi floarea de mac, dacă ar avea parfum?”. De remarcat sunt și parfumul pentru femei cu tonuri de vanilie Kenzo Amour, colecția de parfumuri originale Kenzo World sau parfumul L‘Eau par Kenzo. La rândul lor, bărbații vor fi încântați de apa de parfum Kenzo Homme.

Rating Kenzo Homme