Kelsey Berwin Al Jawhara Eau de Parfum unisex

3×
Kelsey Berwin Al Jawhara Eau de Parfum unisex
Kelsey Berwin Al Jawhara Eau de Parfum unisex
Lichidare de stoc
100 ml
85RON

85,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: KLB1114 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 20.04.2021

Descriere Kelsey Berwin Al Jawhara
Compoziție

Învăluiți-vă într-un parfum care se încadrează perfect în stilul dvs. și care devine rapid noua dvs. semnătură. Apa de parfum unisex Kelsey Berwin Al Jawhara vă cucerește de la prima parfumare și nu va încerca niciodată să vă surprindă.

  • parfum lemnos
  • parfum catifelat
  • unisex – pentru bărbați și femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Kelsey Berwin

Parfumurile unice ale brand-ului Kelsey Berwin sunt create după motoul: „Fii mereu natural“. La fabricarea parfumurilor sale, această firmă utilizează doar cele mai bune şi mai curate ingrediente. Este vorba despre flori, răşini preţioase şi uleiuri esenţiale, care sunt 100% naturale şi conferă parfumurilor Kelsey Berwin o aromă cu adevărat autentică şi de primă clasă, care vă poate ridica deasupra griului zilnic!
Parfumurile de lux Kelsey Berwin sunt foarte originale, neobişnuite, pline de libertate, de efervescenţă şi de calitate. Nu le lipseşte linia romantică, nici eleganţa. Alegerea atentă a ingredientelor de cea mai înaltă calitate creează o aromă cu adevărat rafinată, care nu se poate confunda cu niciun alt parfum. Parfumurile Kelsey Berwin vă scot uşor în evidenţă senzualitatea şi irezistibilitatea naturale. Cu unicele parfumuri Kelsey Berwin, deveniţi şi dumneavostră întruchiparea naturaleţei pline de încredere !

Rating Kelsey Berwin Al Jawhara3