Kallos Hair Pro-Tox Cannabis ser ulei pentru varfuri deteriorate

Kallos Hair Pro-Tox Cannabis ser ulei pentru varfuri deteriorate
Kallos Hair Pro-Tox Cannabis ser ulei pentru varfuri deteriorate
50 ml

Cod: KAL03512 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Kallos Hair Pro-Tox Cannabis
Caracteristici

Un păr superb, de la rădăcini până la vârfuri. Serul Kallos Hair Pro-Tox Cannabis îngrijește perfect părul și îi oferă o nouă viață.

Caracteristici:

  • asigură părului hidratarea necesară
  • reîntregește și fortifică vârfurile despicate
  • regenerează părul uscat, casant și deteriorat

Cum se utilizează:
Se pune în palmă o cantitate mică de ser și se masează în păr. Se aplică pe părul umed sau uscat. Nu clătiți.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, Prevenirea despicării vârfurilor, regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
Îngrijire păr fragil, cu vârfurile despicate

Despre brand Kallos

Produsele cosmetice Kallos – frumusețe accesibilă. Kallos, gamă de cosmetice originară din Ungaria, oferă produse de calitate și accesibile ca preț pentru îngrijirea profesională a părului, a pielii și a corpului, precum și o gamă largă de produse pentru machiaj.
Brand-ul Kallos a fost fondat  în anul 1978 de John Kallos, împreună cu fiicele sale. Produsele acestui brand sunt cunoscute astăzi atât în Ungaria, cât și în multe alte ţări, nu doar pentru preţurile accesibile, dar și pentru calitatea și inovațiile cu care se prezintă din domeniul designului. Kallos pune de asemenea accent pe seriozitate și pe respectul față de client, precum şi pe un sortiment extins și flexibil în ceea ce privește cerinţele pieței.
Produsele Kallos pentru îngrijirea părului oferă soluții pentru numeroasele probleme ale părului și ale scalpului. Cuprind o gamă largă de șampoane, balsamuri, măști, uleiuri, produse care nu necesită clătire, dar și produse de coafat. Cosmeticele  Kallos oferă ca rezultat un păr moale, strălucitor și plin de viață, parfumat cu arome florale sau fructate.
Oferta bogată de cosmetice decorative, de la lacuri și uleiuri de unghii, la mascara, rimel, creioane, farduri de pleoape, până la fond de ten, pudră, corectoare și farduri de obraz vă va surprinde - pe lângă o calitate în care puteți avea încredere - și prin prețurile surprinzător de convenabile, la fel ca în cazul produselor pentru îngrijirea corpului. Paleta largă de geluri de duș pentru diverse cerinţe ale pielii, de creme regeneratoare pentru mâini sau de lapte de corp hidratant și nutritiv este oferită de Kallos în ambalaje cu un design plăcut și original.
Oferta de produse a brand-ului Kallos este suficient de extinsă accesibilă fiecărei persoane.

Rating Kallos Hair Pro-Tox Cannabis