Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum pentru femei

18×
Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum pentru femei
Juliette has a gun Not a Perfume Eau de Parfum pentru femei
50 ml

Cod: JHG1166 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Juliette has a gun Not a Perfume
Compoziție

Simplitatea nu este numai puternică, ci și frumoasă. Parfumul Juliette Has a Gun Not a Perfume vă ajută să experimentați un nou nivel al simplității. Cu acest non-parfum perfect minimalist, cu aromă lejeră de genul ambrei, puteți fi sigură că nu veți fi niciodată un chip anonim în mulțime.

  • o aromă fresh și modernă
  • singurul ingredient parfumat este molecula sintetică Cetalox
  • datorită formulei simple, este hipoalergenic

Povestea parfumului
Cetaloxul, cunoscut și sub denumirea de ambroxan, se utilizează de obicei în ansamblul unei baze de parfum. Not a Perfume îl ridică la rang de ingredient unic, în toată frumusețea. Rezultă un parfum minimalist, curat și elegant, cu tonuri de ambră și de mosc alb.

Compoziție

Compozitie
ambroxan
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Am scris despre Juliette has a gun Not a Perfume
Articole

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Not a Perfume18