Juliette has a gunMetal Chypré Eau de Parfum unisex

Juliette has a gun Metal Chypré Eau de Parfum unisex
Juliette has a gun Metal Chypré Eau de Parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
1.139RON

Economisiți 49%
75 ml
580RON

773,33RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JHG01553 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Juliette has a gun Metal Chypré
Compoziție

O nouă zi, o nouă ocazie de a trece peste noi provocări. Apa de parfum unisex Juliette has a gun Metal Chypré vă înviorează spiritul, astfel încât să vă puteți urma cu îndrăzneală instinctele. Porniți zilnic spre noi aventuri.

  • parfum chypre
  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • unisex – pentru bărbați și femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
piper roz, bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
velur, cihlimbar, patchouli, iris
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambroxan, mosc alb, tonka
Grupe de parfumuri
chypre

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Metal Chypré