Juliette has a gun Mad Madame Eau de Parfum pentru femei

18×
Juliette has a gun Mad Madame Eau de Parfum pentru femei
Juliette has a gun Mad Madame Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
645RON

Economisiți 51%
100 ml
319RON

Cod: JHG1157 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.01.2021

Descriere parfum Juliette has a gun Mad Madame
Compoziție

Știți să fiți dură când e nevoie, nu vă dați înapoi de la nimic și vă place societatea? Încercați neapărat apa de parfum Juliette Has a Gun Mad Madame. Cu tonuri florale, dar și cu acorduri lemnoase și de piele, pare creată special pentru dumneavoastră.

  • un parfum chypre floral și animalic
  • pentru femeia modernă și senzuală, care adoră să fie în centrul atenției
  • este ideal pentru seară, în lunile reci  

Compoziția parfumului
Un buchet de trandafiri roșii, completat de tonul animalic și provocator de castoreum și intensificat de paciuli pământiu. Dulceața florilor cremoase de tuberoză, pudrate cu vanilie și tonka, este echilibrată de prospețimea coacăzelor negre.

Povestea parfumului
Parfumul Mad Madame provine din atelierul brandului italian independent de nișă Juliette Has a Gun, un proiect semnat Romano Ricci, nepotul faimoasei Nina Ricci. Linia de parfumuri Juliette Has a Gun este inspirată de cea mai faimoasă tragedie shakespeariană, dar, în concepția lui Roman Ricci, Julieta s-a cam sălbăticit. Julieta cea modernă este înarmată (arma fiind aici un simbol al emancipării femeilor și o metaforă a parfumului), dar feminitatea ei rămâne la fel de captivantă ca întotdeauna.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
trandafir, cihlimbar, frezie, coacaze negre
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
patchouli, iasomie, bujor, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
castoreum, mosc, vanilie
Grupe de parfumuri
chypre

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Mad Madame18