Juliette has a gun Lady VengeanceEau de Parfum pentru femei

22×
Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum pentru femei
Juliette has a gun Lady Vengeance Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
569RON

Economisiți 43%
100 ml
323RON

Cod: JHG1154 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Juliette has a gun Lady Vengeance
Compoziție

Parfumul Juliette Has a Gun Lady Vengeance combină trandafirii cu paciuli, într-un parfum feminin și sofisticat.

  • un parfum floral sofisticat, de tip chypre
  • puternic și foarte modern
  • inspiră o forță feminină neîmblânzită

Compoziția parfumului
Lady Vengeance debutează cu tonuri răcoritoare de lavandă. Acordul revigorant de bergamotă îi adaugă dinamism și entuziasm. Notele din inimă conțin trandafiri și paciuli. Moscul senzual creează atmosfera potrivită, care, alături de dulcea vanilie, devine irezistibilă.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lavanda, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
patchouli, trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc, vanilie, ambroxan
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Am scris despre Juliette has a gun Lady Vengeance
Articole

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Lady Vengeance22