Juliette has a gunCitizen Queen Eau de Parfum pentru femei

2×
Juliette has a gun Citizen Queen Eau de Parfum pentru femei
Juliette has a gun Citizen Queen Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: JHG1149 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Juliette has a gun Citizen Queen
Compoziție

Oferiți-vă parfumul datorită căruia veți fi remarcată în orice societate. Apa de parfum pentru femei Juliette has a gun Citizen Queen este întruchiparea luxului și a exclusivității, iar ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

  • parfum floral
  • parfum lemnos
  • parfum catifelat
  • apreciat de femeile cu suflet romantic
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
pudra, piele, iris, imortela, aldehide, bergamota, galeopsis ladanum, rasina, mosc, cihlimbar, trandafir
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Juliette has a gun

Parfumurile Juliette Has a Gun sunt inspirate din operele lui William Shakespeare, dar aici romantismul renascentist capătă o exprimare modernă. Mesajul brandului este acela al libertății și al independenței, oferind femeilor o armă imaginară pentru a privi de la egal la egal bărbații, în confruntarea eternă a sexelor, a pasiunii și a iubirii.

Brandul Juliette Has a Gun este opera lui Romano Ricci, nepotul creatoarei de renume mondial Nina Ricci. În anul 2006, noua generație a ilustrei familii și-a croit un nume în lumea frumuseții, precum și reputația de a nu ezita să înoate contra curentului parfumeriei moderne. Una dintre cele mai admirate creații, Juliette Has a Gun Not a Perfume, se bazează pe un singur ingredient - ambroxanul.

Designul flacoanelor, conceptul inedit, personalitatea creatorului și întreaga sa imagine transformă brandul Juliette Has a Gun într-o platformă reprezentativă pentru femeile care se autoapreciază și nu se tem de provocări, rămânând însă cât se poate de feminine.

Rating Juliette has a gun Citizen Queen2