John Frieda Frizz Ease Secret Agent crema pentru par indisciplinat

1×
John Frieda Frizz Ease Secret Agent crema pentru par indisciplinat
John Frieda Frizz Ease Secret Agent crema pentru par indisciplinat
100 ml

Cod: JOF02157 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați cel puțin trei produse cosmetice și primiți 10% reducere. Reducerea se deduce automat în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului John Frieda Frizz Ease Secret Agent
Caracteristici

Eliminați electrizarea și disciplinați părul fin și rebel, folosind această armă secretă. Crema pentru păr rebel și electrizat, John Frieda Frizz Ease Secret Agent, netezește imediat cuticula și conferă părului o strălucire orbitoare. Este potrivit mai ales pentru părul uscat, pe care-l transformă, ca prin farmec, într-o cascadă de șuvițe mătăsoase.

Rezolvă, de asemenea, problemele părului indisciplinat, electrizat sau cu vârfuri despicate. Luați-o întotdeauna cu dvs. și neteziți-vă instantaneu părul, ori de câte ori este nevoie.

Caracteristici:

  • netezește instantaneu părul electrizat
  • menține părul hidratat
  • dezvoltată special pentru părul uscat

Compoziție:

  • ulei de avocado

Aplicare:
Se aplică pe părul uscat. Frământați în palme o cantitate mică de cremă și întindeți-o în păr, mai ales la vârfuri.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin, toate tipurile de păr
Efect
Hidratare, protecție împotriva influențelor externe
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease Secret Agent1