John Frieda Frizz Ease 3Day Straight Spray pentru îndreptarea părului

John Frieda Frizz Ease 3Day Straight Spray pentru îndreptarea părului
John Frieda Frizz Ease 3Day Straight Spray pentru îndreptarea părului
100 ml
37RON

37,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JOF0023 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 23.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 23.06.2021

Descriere John Frieda Frizz Ease 3Day Straight
Caracteristici

Acum vă puteți transforma buclele într-un păr drept și neted, ce durează 3 zile (sau până la următoarea spălare). Combinat cu îndreptarea părului, sprayul pentru păr, cu efect de netezire, John Frieda Frizz Ease 3Day Straight, menține părul drept și neted, fără a-l împovăra. Bucurați-vă de mai mult timp dimineața, fără necesitatea de a îndrepta zilnic părul.

Caracteristici:

  • menține părul, întins cu placa, drept și neted timp de 3 zile (sau până la următoarea spălare)
  • protejează împotriva deteriorării termice a părului
  • compoziția lejeră nu încarcă părul

Compoziție:

  • cheratină - se activează sub influența căldurii și previne deteriorarea cuticulei

Aplicare:
Se folosește doar pe părul ud sau umed, niciodată uscat. Începeți cu 7-15 doze de spray - sau ajustați cantitatea în funcție de lungimea și de grosimea firului de păr, precum și de gradul de ondulare. Pieptănați bine părul, pentru a facilita întinderea uniformă a produsului, și uscați prin suflare. Finalizați folosind placa de întins părul. Temperatura optimă pentru întinderea părului este de 150°C. Dacă placa dvs. nu are temperatură reglabilă, selectați un nivel de încălzire mediu.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Efect
netezirea părului, îndreptarea părului

Despre brand John Frieda

Coafură mereu perfectă? Cosmeticele pentru păr John Frieda oferă întotdeauna o soluție personalizată pentru nevoile părului dvs. Brandul, ce poartă numele fondatorului său, are o istorie de peste 30 de ani și reflectă în continuare valorile salonului de unde a pornit: „Oferă produse care abordează problemele specifice fiecărui tip de păr.” Nu este, deci, de mirare că sunt preferate de femeile din întreaga lume.

Oricât de originală sau îndrăzneață ar fi concepția părului și a stilului dvs., produsele cosmetice de excepție de la John Frieda o pot realiza. Liniile de îngrijire sunt specifice fiecărui tip de păr. Pe lângă șampoanele convenționale, balsamurile și alte tratamente, sortimentul include și emblematicul șampon violet John Frieda, preferatul blondelor platinate. Iar posesoarele buclelor rebele nu se despart de John Frieda Frizz Ease Serum.

Produsele pentru păr John Frieda sunt concepute pentru femei dispuse să investească timp și resurse, pentru a arăta și a se simți excelent. În plus, sunt folosite de cei mai renumiți coafori din lume, la a căror măiestrie apelează inclusiv vedetele din show-business, precum Natalie Portman și Nicole Kidman.

Rating John Frieda Frizz Ease 3Day Straight