Jimmy Choo Man Intense set cadou I. pentru bărbați

Jimmy Choo Man Intense set cadou I. pentru bărbați
Jimmy Choo Man Intense set cadou I. pentru bărbați
199RON

199,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: JCH02085 | 4 de buc. în stoc

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 7,5 ml + balsam după bărbierit 100 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 13.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 12.04.2021

Descriere Jimmy Choo Man Intense
Compoziție

Căutați cadoul ideal pentru partener, frate, sau, poate, pentru tatăl dvs.? Setul cu parfum bărbătesc Jimmy Choo Man Intense va bucura în mod sigur orice bărbat.

Caracteristici:

  • bucură orice bărbat
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • parfum de lux pentru pretențioși

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo Man Intense