Jimmy Choo Man Blueset cadou II. pentru bărbați

Jimmy Choo Man Blue set cadou II. pentru bărbați
Jimmy Choo Man Blue set cadou II. pentru bărbați
set cadou II. pentru bărbați

Cod: JCH01592 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Toilette 50 ml + gel de duș 100 ml

Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Jimmy Choo Man Blue
Compoziție

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi, cu un set cadou cu parfum Jimmy Choo Man Blue. Garantat, un parfum primit cadou face întotdeauna plăcere.

Caracteristici:

  • setul conține parfum și accesorii cosmetice din aceeași colecție
  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice bărbat

Setul conține:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • gel de duș 100 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo Man Blue