Jimmy Choo Illiciteau de parfum pentru femei

23×
Jimmy Choo Illicit eau de parfum pentru femei
Jimmy Choo Illicit eau de parfum pentru femei
100 ml
180RON

Cod: JCH0434 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.07.2020
Ridicare personală
luni 06.07.2020

Descriere parfum Jimmy Choo Illicit
Compoziție

Evidențiați-vă feminitatea îndrăzneață. Apa de parfum pentru femei Jimmy Choo Illicit este o aromă intensă cu un strop de mister, care atrage atenția asupra celei care o folosește și nu ezită să provoace jucăuș. Nu vă lăsați încorsetată de reguli – încălcați-le împreună cu acest parfum super senzual și seducător.

  • un parfum floral dulce, cu accente orientale
  • apreciat de femeia modernă și ambițioasă
  • o compoziție intensă, potrivită pentru seară și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Tonurile provocatoare, de ghimbir și de portocale, demarează un flirt seducător cu simțurile dvs. Curând, li se alătură trandafirul tandru și iasomia aromatică. Finalul delicat, dar persistent se desfășoară în regia unei combinații garantat hipnotice: miere, ambră și lemn de santal.

Povestea parfumului
Parfumul Jimmy Choo Illicit a fost lansat în august 2015. Este creat pentru femeile care nu se tem să riște. Flaconul de sticlă, în stil art deco, decorat cu siluete de zgârie-nori și capac metalic, este o operă de artă care vă decorează cu stil măsuța de toaletă.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
portocala, ghimbir
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
miere, cihlimbar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo Illicit