Jimmy Choo Illicit Eau de Parfum pentru femei

24×
Jimmy Choo Illicit Eau de Parfum pentru femei
Jimmy Choo Illicit Eau de Parfum pentru femei
100 ml
141RON

Cod: JCH0434 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.01.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 20.01.2021

Descriere parfum Jimmy Choo Illicit
Compoziție

ILLICIT de la Jimmy Choo este o apă de parfum cu aromă feminină, care evocă spiritul enigmatic și trezește toate simțurile.

  • un parfum proaspăt și fermecător
  • pentru femeia cochetă
  • pătrunde adânc în piele, dar și peste tot în atmosferă

Compoziția parfumului:
Un parfum proaspăt și fascinant, asta datorită ghimbirului, trandafirului feminin și a iasomiei înainte de uscare. Dar mai ales, datorită piesei de rezistență - un acord de miere și chihlimbar.

Povestea parfumului:
Parfumul de la Jimmy Choo lansat în august 2015, Illicit este accesoriul ideal pentru femeile seducătoare, irezistibile, care își asumă riscurile și iubesc când au controlul total. Ilicit întruchipează spiritul îndrăzneț al unei femei atrăgătoare, care își trăiește viața la maxim.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
portocala, ghimbir
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
miere, cihlimbar, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Jimmy Choo

Fiecare parfum Jimmy Choo este la fel de uimitor și stilat ca și pantofii emblematicului brand de modă. De aceea, vă completează perfect, oriunde mergeți. Stilizați-vă look-ul la perfecție, cu aceste parfumuri luxoase și îndrăznețe.

Stilul acestui creator de modă renumit pentru extravaganța sa este transpus și în designul unic și absolut remarcabil al flaconului. Compozițiile parfumate se caracterizează prin rafinament, originalitate și o doză ușoară, tinerească, de excentricitate.

Parfumul pentru femei Jimmy Choo Flash vă încântă cu esențe florale, într-o simfonie discretă. Apa de parfum Jimmy Choo Blossom are un plus de temperament, care vă potențează talentul de seducție, iar de Jimmy Choo Fever vă veți îndrăgosti pentru căldura sa dulce, cu accente ușor orientale.

Din colecția Jimmy Choo Man se remarcă apa de toaletă Man Blue, care bate în ritmul stilului de viață dinamic al prezentului. Prin contrast, Man Ice este un parfum clasic lemnos și aromatic, cu un intens accent de citrice. Savurați parfumurile luxoase și îndrăznețe din atelierul brandului Jimmy Choo.

Rating Jimmy Choo Illicit24