Jil SanderSunlight Limited Edition 2021 Eau de Toilette pentru femei

Jil Sander Sunlight Limited Edition 2021 Eau de Toilette pentru femei
Jil Sander Sunlight Limited Edition 2021 Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
311RON

Economisiți 76%
60 ml
73RON

121,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: JSD02400 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 23.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 23.09.2021

Descriere Jil Sander Sunlight Limited Edition 2021
Compoziție

Ajunge doar o singură mirosire, pentru a simți atmosfera de vară perfectă. Apa de toaletă pentru femei, Jil Sander Sunlight Limited Edition 2021 ascunde în flaconul său elegant toate culorile verii. De parfumul său, iluminat de razele călduțe ale soarelui, se va îndrăgosti orice iubitor de vară.

  • un parfum citric însorit
  • ediție limitată pentru anul 2021
  • conține minim 10 ingrediente de origine naturală

Compoziția parfumului
Ingredientele cheie ale acestui parfum, care vă vor răsfăța simțurile, debutează cu trandafirul și bujorul. Această compoziție este completată de combinația perfectă dintre nuanțele stridente ale grepfrutului și cele ale cojii de portocale, care desăvârșesc întreaga experiență senzorială.

Povestea parfumului
Parfumul Jil Sander Sunlight Limited Edition 2021 vă invită să vă bucurați de culorile vii ale unei veri proaspete. Compoziția este unică și datorită faptului că majoritatea ingredientelor conținute provin din surse naturale.

Flaconul acestui parfum se mândrește cu un design minimalist, tipic pentru parfumurile Jil Sander. Capacul și apa de parfum au o culoare roz delicată, care corespunde compoziției parfumului.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Aerosol inflamabil.
Întregul text

Compoziție

Compozitie
grapefruit, trandafir, coajă de portocală
Grupe de parfumuri
florale, moscat

Am scris despre Jil Sander Sunlight Limited Edition 2021
Articole

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.

Rating Jil Sander Sunlight Limited Edition 2021