Jil SanderSoftly Serene Eau de Parfum pentru femei

1×
Jil Sander Softly Serene Eau de Parfum pentru femei
Jil Sander Softly Serene Eau de Parfum pentru femei
80 ml

Cod: JSD0927 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Jil Sander Softly Serene
Compoziție

Cum ar fi să vă răsfățați, ca și cum v-ați afla într-un centru wellness de lux? Apa de parfum relaxantă Jil Sander Softly Serene vă va mângâia simțurile, datorită compoziției sale, care a fost concepută exact pentru a vă oferi o senzație de relaxare.

  • un parfum lemnos, cu tonuri distincte de flori albe
  • parfumul se potrivește perfect cu produsele cosmetice parfumate Jil Sander Softly Serene
  • iese în evidență, mai ales, în timpul zilei

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu tonurile florii mov de ciumăfaie, care se contopesc, în scurt timp, cu hipnotizanta iasomie, delicatul benzoin și un strop de nucșoară. Cireașa de pe tort a întregii compoziții o reprezintă combinația de tonuri curate: lemn de santal, parfum de cedru, fin ca mătasea și cașmeran.

Povestea parfumului
Parfumul Jil Sander Softly Serene a fost lansat ca al treilea produs din gama Jil Sander Softly. Din denumire, este deja clar că acest parfum va oferi o senzație de calm și de echilibru și va elibera mintea. Chiar și flaconul, în nuanțe de mov, conferă o senzație de armonie. Acest parfum, lansat în 2020, a fost inspirat de senzația unică, pe care o trăim atunci când mergem la spa sau la wellness.

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., AQUA/WASSER/EAU, PARFUM/DUFT, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMAT, BENZOPHENON-3, ETHYLHEXYLSALICYLAT, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHAN, BENZYLSALICYLAT, LINALOL, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYLBENZOAT, EUGENOL, BHT, EXT. D&,C VIOLET NO. 2 (CI 60730), D&,C RED NO. 33 (CI 17200). Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
datura
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
benzoin, nucsoara, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, lemn de santal, kasmeran
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Jil Sander

Brandul Jil Sander poartă numele fondatoarei sale – o creatoare renumită pentru dragostea sa față de minimalism în modă, ca și pentru stilul elegant. Jil Sander este cunoscută pentru rochiile clasice, fără ornamente inutile sau culori intense. După ce a studiat designul vestimentar, și-a deschis propriul boutique și, printre articolele de modă de designer, a inclus și câteva piese proprii. Succesul lui Jil a continuat cu prima sa colecție, iar, mai târziu, cu deschiderea propriei case de modă.

Brandul s-a concentrat inițial doar pe îmbrăcăminte, dar ulterior a pătruns și în domeniul frumuseții. Prima colecție de parfumuri, lansată în anul 1979, a fost constituită din Jil Sander Man Pure și Jil Sander Woman Pure.

Astăzi, parfumurile Jil Sander numără peste 70 de creații, apărute în colaborare cu parfumieri de elită și cu brandul mondial de cosmetice Coty. Stilul Jil Sander este și acum sinonim cu minimalismul, fără însă a omite evidențierea esenței feminine, respectiv masculine.

Rating Jil Sander Softly Serene1