Jeanne en ProvenceOlive Wood & Juniper Eau de Toilette pentru bărbați

5×
Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper Eau de Toilette pentru bărbați
Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Cod: JEP0034 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper
Compoziție

Apa de toaletă pentru bărbați Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper vă captivează ca o nouă dependență, la care nu veți dori să renunțați. Vă convinge încă de la prima parfumare că, de acum înainte, este indispensabilă fiecărei zi.

  • parfum lemnos
  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • apreciat de orice gentleman modern
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
ienupar, cedru, lamaie, maslin, lavanda, pelin, bergamota
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Jeanne en Provence

Parfumuri franțuzești, săpunuri parfumate și geluri de duș care vor transforma igiena obișnuită, de zi de zi, într-o experiență de neuitat. Faceți cunoștință cu brandul Jeanne en Provence, din emblematicul oraș franțuzesc Grasse, orașul principal al parfumurilor.

Povestea brandului Jeanne en Provence începe în anul 1978. Bernard Perrin, fondatorul acestui brand, a dorit să ofere clienților săi parfumuri de cea mai înaltă calitate, create din ingrediente tipice zonei Provence. În anul 2012, fiul lui Bernard a adăugat în gama brandului Jeanne en Provence și produse cosmetice premium, care strălucesc prin conținutul de uleiuri esențiale pure și de plante din zona orașului Grasse. 

Dați o șansă, de exemplu, apei de toaletă pentru bărbați Jeanne en Provence Acqua, parfumului pentru femei Jeanne en Provence Verveine Cédrat sau încercați oricare dintre săpunurile parfumate al acestui brand. 

Rating Jeanne en Provence Olive Wood & Juniper5