Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfumeau de parfum pentru femei

2×
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum eau de parfum pentru femei
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
485RON

Economisiți 29%
90 ml
342RON

Cod: ISM2858 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați orice produs Issey Miyake și vă oferim cadou gelul de duș pentru bărbați Issey Miyake Eau D’Issey Pour Homme.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 16.04.2020

Descriere parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum
Compoziție

Apa de parfum Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum dovedește că miracolele naturii există. Se spune că acest parfum a fost creat la atingerea unei picături de rouă cu o petală înflorită și, după ce încercați parfumul, veți fi convinsă că e adevărat. Un parfum floral-lemnos, al cărei note visătoare sunt suficient de subtile ca vă poată acompania, de exemplu, ziua la muncă.

  • un parfum bogat, floral-lemnos, cu tonuri acvatice
  • vă flatează look-ul, mai ales în timpul zilei
  • lansat în primăvara anului 2018

Compoziția parfumului
Parfumul debutează delicios cu note de pară, de bergamotă și de miere. Inima este dominată de trandafir, completat de bujori roz și de tonuri acvatice. Un duo subtil, de violete și mosc, conduce spre baza lemnoasă, unde notele de ambergris și de lemn de santal sunt acompaniate de tonul de cashmeran specific gamei L‘Eau d‘Issey.

Povestea parfumului
L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum este creat de Dominique Ropion și Fanny Bal și, conform conceptului său, întruchipează „stadiul final al metamorfozei apei, de la apa de mare la rouă și de la rouă la trandafir“. Parfumul a fost lansat la începutul anului 2018, în cadrul gamei Pure a brandului Issey Miyake.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
para, miere, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal
Grupe de parfumuri
de fructe, florale, lemnoase

Despre brand Issey Miyake

Parfumuri Issey Miyake. Brand-ul japonez Issey Miyake a fost fondat in 1970. Fondatorul companiei este extravagantul designer Issey Miyake, nascut in 1938 in "nefericitul oras" Hiroshima. La varsta de 7 ani el a fost martor ocular si supravietuitor ale bombardamentelor atomice. Miyake este cunoscut pentru talentul sau de designer, dar si in descoperirea tesaturilor noi.  El a fost unul dintre cei care nu s-a impotrivit noului val in moda, de aceea a renuntat la practicile traditionale si a reusit sa creeze un brand de succes. In 1922, Issey Miyake a intrat in lumea parfumurilor, realizand produse pentru femei ce intruchipeaza traditiile si cultura japoneza.  Cele mai cunoscute parfumuri sunt Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Blue, un  parfum misterios SI clasicul Issey Miyake L'Eau D'Issey.

Rating Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum