Treci la conținutul principal

Dezumflă, luminează și reînvie ochii obosiți!

IRIS™ 2 este un dispozitiv de masaj ocular neinvaziv, rapid, eficient și ultra-igienic, aprobat de oftalmologi și inspirat de tehnicile străvechi de drenaj limfatic prin lovire cu degetul, practicate în Asia, și revoluționat de pulsațiile de masaj T-Sonic™ brevetate de FOREO din Suedia.

Faceți cunoștință cu IRIS™ 2

Construit pentru a se potrivi perfect conturului ochilor, IRIS™ 2 sporește eficacitatea produselor cosmetice pentru îngrijirea ochilor prin creșterea absorbției ingredientelor active, împingându-le adânc în piele, acolo unde acționează cel mai bine.

Acupresura prin lovirea cu degetele - acționează pentru a crește drenajul limfatic, ajutând la reducerea aspectului cearcănelor și la reîmprospătarea ochilor obosiți. De asemenea, ajută la relaxarea tensiunii din mușchii faciali, cauzată de oboseala ochilor cauzată de ecrane și de caracterele mici.

Pulsații T-Sonic™ - oferă un masaj delicat în zona ochilor, ajutând la creșterea strălucirii conturului ochilor și la reducerea aspectului picioarelor de corb și a ridurilor fine, având ca rezultat o senzație de fermitate a pielii.

Ce face IRIS™ 2 pentru dumneavoastră?

✔ Reduce umflăturile și semnele de oboseală

✔ Netezește picioarele de cioară și liniile fine

✔ Îmbunătățește absorbția ingredientelor de îngrijire a ochilor

✔ Reduce aspectul cearcănelor

✔ 8 intensități, cronometru încorporat și wireless

Cum se utilizează

1.Începeți cu o față curată și uscată. Apoi, dacă doriți, aplicați în jurul ochilor puncte din orice produs de îngrijire a ochilor, la alegere. 

2.Apăsați butonul universal pentru a porni IRIS™ 2. Puteți regla intensitatea cu ajutorul butoanelor + și -. Pentru a dezactiva masajul T-Sonic™, apăsați încă o dată butonul universal.

3.Apăsați ușor IRIS™ 2 sub colțul interior al ochiului și glisați sub și în jurul conturului ochilor timp de 30 de secunde. Apoi, repetați pe ochiul opus.