Lapte demachiant

Cele mai vândute

Lapte pentru curățarea feței

Eliberează tenul de machiaj, de praf, de sebum și de alte impurități, la o singură trecere și îi oferă finețe și calmare instantanee. Laptele demachiant face parte din categoria demachierii uscate, fiind deci ideal în călătorii, unde aveți posibilități limitate de a vă clăti fața cu apă curată. Pentru demachiere vă sunt suficiente dischetele demachiante și un lapte pentru curățarea feței potrivit tipului dvs. de ten.

Avantajele laptelui demachiant:

  • Datorită conținutului de grăsimi (unturi și uleiuri) care dizolvă rapid machiajul, curățarea tenului este foarte delicată și rapidă, fără a fi necesară frecarea feței.
  • Curăță rapid și fondul de ten rezistent la apă.
  • Lasă tenul hidratat, suplu și fin ca mătasea.
  • După folosirea unui lapte demachiant, nu este necesară clătirea feței cu apă.
  • Cel mai potrivit este laptele demachiant pentru ten sensibil, dar și pentru cel uscat sau matur. Hrănește cu delicatețe pielea și o protejează împotriva deshidratării nedorite.
  • Este potrivit pentru utilizarea zilnică.

Aveți tenul uscat și sensibil, mixt sau problematic? Alegeți, din categoria curățarea tenului, cel mai bun lapte demachiant pentru specificul tenului dvs. Oferiți-vă produse demachiante delicate, de la brandurile dvs. preferate și încercați, de exemplu eficiența unui lapte demachiant micelar sau a unui lapte de curățare hidratant și nutritiv, cu acid hialuronic, pentru un ten și mai radiant! Completați laptele pentru curățarea tenului cu loțiunea tonică sau apa pentru ten preferată.