Lapte demachiant

Cele mai vândute

Lapte pentru curățarea feței

Eliberează tenul de machiaj, de praf, de sebum și de alte impurități, la o singură trecere și îi oferă finețe și calmare instantanee. Laptele demachiant face parte din categoria demachierii uscate, fiind deci ideal în călătorii, unde aveți posibilități limitate de a vă clăti fața cu apă curată. Pentru demachiere vă sunt suficiente dischetele demachiante și un lapte pentru curățarea feței potrivit tipului dvs. de ten.

Avantajele laptelui demachiant:

  • Datorită conținutului de grăsimi (unturi și uleiuri) care dizolvă rapid machiajul, curățarea tenului este foarte delicată și rapidă, fără a fi necesară frecarea feței.
  • Curăță rapid și fondul de ten rezistent la apă.
  • Lasă tenul hidratat, suplu și fin ca mătasea.
  • După folosirea unui lapte demachiant, nu este necesară clătirea feței cu apă.
  • Cel mai potrivit este laptele demachiant pentru ten sensibil, dar și pentru cel uscat sau matur. Hrănește cu delicatețe pielea și o protejează împotriva deshidratării nedorite.
  • Este potrivit pentru utilizarea zilnică.

Aveți tenul uscat și sensibil, mixt sau problematic? Alegeți, din categoria curățarea tenului, cel mai bun lapte demachiant pentru specificul tenului dvs. Oferiți-vă produse demachiante delicate, de la brandurile dvs. preferate și încercați, de exemplu eficiența unui lapte demachiant micelar sau a unui lapte de curățare hidratant și nutritiv, cu acid hialuronic, pentru un ten și mai radiant! Completați laptele pentru curățarea tenului cu loțiunea tonică sau apa pentru ten preferată.

întregul text ascundeți textul